Blikkenslager

Ryddig opplegg og godt utført jobb. Kom når de skulle gjorde jobben til avtalt tid, kvalitet og pris. Anbefales.

Andreas Bakka Hjertø, 23. jan. 2020

Trenger å sjekke en lekkasje i taket

Veldig god gjennomgang av problemet som var fukt i taket. Ryddig og profesjonelt utført!

Torbjørn Hundere, 16. des. 2019

Edvin Borgheim 

 

Lekkasje fra pipe, ringte og de kom veldig raskt for å befare. Avtalte å montere pipehatter på begge piper og samtidig montere snøfangere når de først var i gang. Tilbud kom raskt, og de var i gang i løpet av kort tid med montering av stilas, mobilkran og montering. Jobben ble gjort effektivt og grundig. Jeg fikk inspisere fra mobilkran etter jobben var gjort, og er veldig fornøyd. Alt ble gjort som avtalt på både tid og utførelse. De ryddet opp etter seg og vi er veldig fornøyd. Kan varmt anbefales, og vi vil bruke dem igjen ved senere takreparasjoner.

Håvard Kleven

 

Meget, meget fornøyd med hele leveransen, fra befaring (var på plass 30 minutter etter at jeg oppdaget en lekkasje i taket) gjennom tilbudsfasen (profesjonell og ryddig) helt til ferdigstillelse av prosjektet (skiftet hele taket på tomannsboligen)! Strålende fornøyd med resultatet, og det til en forhåndsavtalt pris som var omtrent der forventningsnivået lå, til avtalt tid. Grundig, serviceinnstilt, profesjonell og tett oppfølging med god kommunikasjon hele veien. En uforbeholden anbefaling fra min side, og jeg har også allerede anbefalt til venner og kjente!

Erik Istad

 

Veldig fornøyd med utført arbeid av Tak og Blikkenslager AS. Tok kontakt med dem på mail og de var på befaring dagen etter. De kunne ta jobben 3 arbeidsdager etter at jeg først tok kontakt med dem. Selve skade omfanget her var større enn forventet før arbeid tiltok, men dette ble utbedret samme dag og de holdt meg oppdatert under hele prosessen. Det at de tok seg tid til å gjøre ferdig jobben utover kvelden viser at de er løsningsorienterte og at de setter kunden først. Anbefales.

Christine Mellem

 

Atan Kataga kom raskt til en befaring hos meg. Han utførte arbeidet dagen etter som avtalt og på en betryggende måte. Hyggelig. Kan anbefales til andre kunder. Hilsen C M

Jan Tollefsen

 

Jeg kan trygt anbefale Tak og Blikkenslager AS. De var på plass kun dager etter første samtale og har utført en nøyaktig og kjempegod jobb. De tar jobben og kunden på alvor.

Armando509

 

Fantastisk blide gutter, service minded, raske og effektive, ikke minst veldig løsningsorienterte, gode priser. Anbefales på det varmeste👍👍👍

Janicke Myrholt

 

Vi opplevde dere som dyktige, løsningsorienterte, punktlige, effektive, nøye, tilgjengelige og veldig hyggelige. Takk for godt stykke arbeid!

Lars Martin Osen

 

Veldig ryddig, punktlig og uproblematisk oppgjør. Alt ihht avtale.

Frank Heimland

 

God service og raskt utført jobb!

Dagrun Schuler

 

Topp service og arbeid. Kom til avtalt tid, og jobbet effektivt. Veldig hyggelig og ga mange gode råd. Kan absolutt anbefale AK Blikkenslager til andre.

Elena Hamlott

 

Kataya Abbas

 

Carl Johnson

 

El Diablo

 

Cj_GamingYT SAPD

 

K1ng Clan

 

Lil Hams